Raad van Advies

RAAD VAN ADVIES:

André Aansorgh / BON

Sinds 2006 woon ik deze prachtige wijk de Nijverheid.  Al snel benaderden ze mij vanuit bewonerscommissie van de Klokstee om deel te nemen aan het te vormen en deel te nemen bestuur. Het vervolg was dat ik daarna in de BON terecht kwam waarvan ik de laatste 6 jaar voorzitter ben geweest. We hebben als BON veel bereikt voor de wijk waarbij de heropening van de speeltuin de Nijverheid voor mij één van de hoogtepunten was. Door dit succes kwam er steeds meer reuring en zijn nu de werkgroepen van Noaberwijk-Nijverheid ontstaan. Mijn rol is niet direct deel te nemen aan de werkgroepen maar waar ik een inbreng kan hebben mee te helpen dit mooie project een bestaansrecht te geven en verwacht dat dat gaat lukken hoor.
Met vriendelijke groet, André Aansorgh

 

Kay Scheggetman / Plus Supermarkt

bedrijfsleider_kay_scheggetman_frans_nikkels

 

 

 

 

 

 

 

Henk Snijders / Arts, Strateeg/innovator CarintReggeland, gepensioneerd

080fcd8