25 januari 2017; Promotiefilm Noaberwijk Nijverheid

Onze promofilm is klaar !

Tijdens de Slingerbeurs 2016 mochten wij onder andere een match sluiten met Carintreggeland TV Hengelo en kregen wij het maken van een eigen “ Promo” aangeboden.

Hoe gaaf is dat?

Voor een beginnende stichting iets waar je alleen maar van kunt dromen!

In de maanden april en mei 2016 werd er al direct gestart met de voorbereidingen en de eerste opnames werden gemaakt. De vrijwilligers van Carint TV, Ineke, Roel en Adri, hebben erg veel werk verzet en uiteraard konden de opnames ook niet gemaakt worden zonder de hulp en inzet van de vrijwilligers én klanten van het nog nieuwe bewonersbedrijf.

Ook in de maand juni zijn nog opnames gemaakt en hierbij is ook door de basisschool Don Bosco en de kinderen, ouders en juffen van de toenmalige groep 8 medewerking verleend. Zelf de beroemdste ijscoman van Hengelo “ Franky’s IJs“ heeft zijn medewerking verleend aan het maken van deze opnames ‘s.

Al met al is er veel inspanning geleverd door alle betrokkenen en uiteindelijk hebben wij als laatste hand natuurlijk de voice-over verder afgerond en ingesproken.

Wij zijn enorm blij én trots op onze mooie promo en spreken onze hartelijke dank uit; allereerst aan Carintreggeland TV voor het aanbieden van deze match maar daarbij natuurlijk ook aan het team van de Slinger Hengelo voor het mogelijk maken van de beurs op zich en het in contact brengen van de maatschappelijke organisaties met de diverse bedrijven.

 

Promo Noaberwijk Nijverheid

 

Geplaatst in Nieuws.