Landelijke Bewonersdag

Landelijke Bewonersdag: Onze Toekomst, Onze Agenda

Kom 28 november naar het gratis bewonersevent De Landelijke Bewonersdag. De dag waarop honderden actieve bewoners uit heel Nederland samenkomen en vertellen wat zij (niet meer) willen in hun wijken. Verwacht debatten, optredens en workshops, gezelligheid, informatie en inspiratie.

Het is weer tijd voor de Landelijke Bewonersdag! Een burgertop met een ijzersterk programma. We komen samen om te leren, te netwerken, maar bovenal om onze stem te laten horen. Met zijn allen maken we die dag de BewonersAgenda. Hierin staat wat wij willen en niet (meer) willen in onze steden en dorpen!

Tijdens de dag is er een keuzeprogramma. Zin om met de bus mooie bewonersprojecten van Almere op te zoeken? Wil je deals sluiten met bewoners uit andere steden? Zin om serious games te spelen? Of wil je delen en leren op belangrijke thema’s? Jij kiest zelf wat je doet.

Aan het eind van de dag presenteren we de BewonersAgenda aan vertegenwoordigers uit gemeenteland, maatschappelijk middenveld en politiek (minister Plasterk is er ook) en natuurlijk aan elkaar. De organisatie is in handen van het LSA, een landelijke club van en voor actieve bewoners.
Het wordt een prachtige inhoudelijke dag, maar ook een groot feest. Meld je aan via www.landelijkebewonersdag.nl
Waar?
Topsportcentrum Almere, Almere

Wanneer?
28-11-2010, van 10:15 tot 16:15 uur

Voor wie?
Voor iedereen met hart voor zijn buurt.

Door wie?
Deze dag wordt georganiseerd door het LSA samen met het ministerie van BZK, de Nederlandse Woonbond, KNHM, gemeente Almere en de Schoor.

Kosten?
Gratis en inclusief lunch voor bewoners, wel aanmelden via: www.landelijkebewonersdag.nl
Aan beroepskrachten vragen wij een gift.
Heb je ideeën voor de BewonersAgenda?
Surf naar landelijkebewonersdag.wordpress.com/bewonersagenda

Vragen over de dag?
LSA, 030-2317511, info@lsabewoners.nl

 

breedwww.landelijkebewonersdag.nl

Geplaatst in Nieuws.